Recepten Workshop 26 maart


Beste Ping Propperty- mensen! 

Wij vonden het erg leuk om jullie afgelopen dinsdag te ontvangen in Spoon Culinair Centrum. Wij hopen dat jullie het ook leuk hebben gevonden én het een passende invulling vonden om afscheid te nemen van de bitterballen-fanaat. Natuurlijk hebben wij ook alle bitterballen even geproefd en vonden ze stuk voor stuk geslaagd.  Goed gedaan! Er schuilen meer keukenprinsen en -prinsessen onder jullie dan gedacht.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Stichting Kroket? Het is mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je kan ons ook volgen op Linked-in, natuurlijk zijn wij ook te ‘liken’ op Facebook en te volgen op Insta

Voor het geval je de kroketten nog eens wilt maken vind je onderstaand de recepten. Deze recepten blijven hier nog drie maanden staan. Dus download ze om ze langer te kunnen bekijken.  Wil je toch ook nog een ander recept?  Ben ik nog iets anders vergeten? Laat het me weten!

Een culinair saluut van workshopjuf Wanda!

algemene informatie kroketten maken
aanwijzingen over kroketten frituren

Recepten kroketten:
Kroket van Kip en olijven
Kroket van Lamsgehakt
Kroket van Eend, mosterd en rozijn
Kroket van Biet noot en kaas
Kroket van Pesto
Kroket van Paddenstoelen
Kroket van Gerookte Zalm
Kroket van Banaan, pinda en witte chocola

Bijgerechten: 
Gekonfijte tomaatjes
Pompoen en kikkererwten uit de oven
Banofee Trifle