Workshop inclusief borrel op woensdag 19 april

Wat weet jij allemaal van een KROKET?

Grote kans dat jij er wel eens een of meerdere vleeskroketjes gegeten hebt. Wist je dat het ook heel goed met vis of groente kan? Ben je BENIEUWD hoe?

Volg dan een gezellige workshop bij  Stichting Kroket. Hier leer je in een paar uur tijd je eigen CULINAIRE KROKET maken. Deze creaties gaan jullie vervolgens proeven bij de borrel.

Eén van onze locaties is de keuken van kookwinkel Divine & Delicious, aan het hoofddorpplein in Amsterdam. 

Hier organiseren wij op WOENSDAG 19 april weer een open workshop. Aanmelden is nodig

Wat kan je verwachten?

Ontvangst tussen 12.30-13.00 uur met een kopje koffie/thee of een glaasje bubbels en een overheerlijk zoet kroketje. Vanaf 13.30 uur gaan jullie zelf (in groepjes) aan de slag met het maken van jullie persoonlijke kroket & bijbehorend sausje. Rond 16.00 uur als de kroketjes uit de “paneerstraat” zijn gekomen kunnen ze de frituur in om vervolgens opgegeten te worden.

Rond 17.00 uur is de workshop afgelopen en kunnen jullie de niet opgegeten kroketten mee naar huis nemen. Kosten € 65,00 per persoon (inclusief drankjes).

Heb je een dieet of wens? Laat het ons tijdig weten, wij geven hier graag invulling aan.

Aanmelden kan hier of stel een vraag via het contactformulier.

Schrijf je snel in want wij hebben maar plaats voor maximaal 6 deelnemers!

Deel, mail of print