Beste Marjolein & Frans, Naomi & Roy, Yordi & Simone,
Na een levenlang bitterballen en kroketten eten weet Marjolein nu eindelijk ook hoe ze gemaakt moeten worden! Het was behoorlijk melig maar jullie hebben ook nog hele lekkere kroketten gemaakt!
Ik vond het heel leuk jullie te ontvangen in kookstudio de laurier afgelopen zaterdag.
Hebben jullie foto’s of filmpjes gemaakt die wij mogen gebruiken op onze socials? Ik ontvang ze graag per mail of per whatsapp.
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Stichting Kroket? Het is mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je kan ons ook volgen op Linked-in, natuurlijk zijn wij ook te ‘liken’ op Facebook en te volgen op Insta!
Voor het geval je deze kroketten nog eens wilt maken vind je onderstaand de recepten. Deze recepten blijven hier nog drie maanden staan. Dus download ze om ze langer te kunnen bekijken. Wil je toch ook nog een ander recept? Ben ik nog iets anders vergeten? Laat het me weten!
Een culinair saluut van workshopjuf Wanda!
algemene informatie kroketten maken
alles over frituren
Recepten kroketten:
Kroket van paddenstoelen
Kroket van Lamsgehakt en rucola
Kroket van gerookte zalm
Extra:
Bouillon van garnalen
Kroket van garnalen