Activiteiten agenda Stichting Kroket

Hieronder vind je de eerstvolgende open activiteiten van Stichting Kroket. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden, alleen of in kleine groepjes.
Gebruik het inschrijfformulier om je aan te melden. Of mail naar hallo@stichtingkroket.nl. Voor alle overige vragen vul je het contactformulier in.  Wil je meer weten over een krokettentegoed?  Heb je een vraag en wil je liever even bellen?  Dat kan op 06 1530 6595!

zondag 10 december – van 12.00 tot 16.30 uur – Workshop inclusief borrel –  Glutenvrije editie – Hippo Studio in Amsterdam West.
Klik hier voor meer informatie. Sorry, aanmelden voor deze workshop kan helaas niet meer.

zondag 21 januari – van 12.00 tot 16.30 uur – Workshop inclusief borrel –  Glutenvrije editie – Hippo Studio in Amsterdam West.
Klik hier voor meer informatie. Direct aanmelden kan ook.

zondag 28 januari 2024 – van 12.00 tot 16.30 uur – Workshop inclusief borrel –  kookstudio de laurier – Amsterdam Jordaan – Centrum
Klik hier voor meer informatie. Direct aanmelden kan ook.

zondag 17 maart 2024 – van 12.00 tot 16.30 uur – Workshop inclusief borrel –  kookstudio de laurier – Amsterdam Jordaan – Centrum
Klik hier voor meer informatie. Direct aanmelden kan ook.

Staat er voor jou nog geen passende datum bij? Heb je een speciale wens voor een dag? Laat het ons weten, dan onderzoeken wij de mogelijkheden. Mail ons. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!

Workshop inclusief borrel op zondag 10 december

Kan of wil je geen gluten eten? Dan mis je vaak die lekkere kroketten! Dat snappen wij heel goed bij ...