Beste Elise en vrienden (m/v) ,
Wij vonden het erg leuk om jullie afgelopen zaterdag te ontvangen in de productiekeuken van Wat in het Vat zit en De Groene Ketel. Elise, wat een leuke en lieve groep mensen heb jij verzameld! Audrey en Saskia veel dank voor de organisatie! Jullie hebben allemaal stevig moeten werken in de keuken maar het was ook ontspannen en gezellig. En boven alles:
Wat hebben jullie lekkere kroketten gemaakt!
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Stichting Kroket? Het is mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je kan ons ook volgen op Linked-in, natuurlijk zijn wij ook te ‘liken’ op Facebook en te volgen op Insta!
Ook eens een andere kookworkshop doen? Wij geven schoorvoetend toe dat er ook nog andere lekkere dingen dan kroketten zijn… Was jij gegrepen door de springrolls met bloemen? Zeker leuk om eens een te kijken wat Marieke je over de bloemen kan leren. Wil je meer weten over fermenteren? Dan kan je een workshop bij Giel boeken.
Zoals beloofd tref je onderstaand de recepten. Deze recepten blijven hier nog drie maanden staan. Dus download ze om ze langer te kunnen bekijken. Wil je toch ook nog een ander recept? Laat het me weten!
Tot slot wil ik Elise een fantastisch mooie bruiloft wensen! Hopelijk zijn jullie daar allemaal weer bij!
Een culinair saluut en hartelijke groeten,
Ook namens Giel en Marieke,
Workshopjuf Wanda!
algemene informatie kroketten maken
aanwijzingen over frituren
Recepten kroketten door jullie gemaakt:
Kroket van aardappel, wortel, amandel en kaas
Kroket van gegrilde aubergine en feta
Kroket van Biet, hazelnoot en kaas
Recepten kroketten door ons voorbereid:
Kroket van pesto
Kroket van Kip en Olijven
Recepten van alle andere gerechten:
Die komen nog…