Zaterdag 3 mei 2025

Beste Wilma & Annet & Hilde, Miep & Angela, Annemarie & Yvonne,

Ik vond het enorm gezellig om jullie afgelopen zaterdag te ontvangen in kookstudio de laurier.
Maar boven alles: Wat hebben jullie lekkere kroketten gemaakt!  

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Stichting Kroket? Het is mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je kan ons ook volgen op Linked-in, natuurlijk zijn wij ook te ‘liken’ op Facebook en te volgen op Insta

Ook eens een andere kookworkshop doen? Wij geven schoorvoetend toe dat er ook nog andere lekkere dingen dan kroketten zijn…  In de kookstudio is altijd wat te doen.
Hier de link naar de instagram van kookstudio de laurier.

Zoals beloofd tref je onderstaand de recepten. Deze recepten blijven hier nog drie maanden staan. Dus download ze om ze langer te kunnen bekijken.  Wil je toch ook nog een ander recept?  Laat het me weten!

Tot slot wil ik nog even kwijt, dat ik dankbaar ben, dat er ook ruimte en vertrouwen is tijdens een workshop voor een meer persoonlijke uitwisseling. Dat ervaar ik altijd als bijzonder. Nog een persoonlijke noot: 
Wilma, ik wens jou heel veel sterkte de komende periode! Ik hoop dat afgelopen zaterdag de perfecte afleiding was. Annemarie, als je nog eens rustig wil kletsen (oa. over vrijwilligerswerk) dan hoor ik het graag. 
Tot zover even, 

Een culinair saluut van workshopjuf Wanda!

algemene informatie kroketten maken
aanwijzingen over frituren

Recepten kroketten:
Kroket van lamsgehakt en rucola
Kroket van eend, mosterd en rozijnen
Kroket van pesto
Kroket van wortel, paprika, peper en kaas

Extra recepten: 
Bouillon van kalfs- of rundvlees
Klassieke kroket van kalfs- of rundvlees