Peter Pan Kookstudio

In de Amsterdamse Houthavens wordt alles steeds hipper en moderner. De woonwijken zijn duurzaam en worden volgens de nieuwste inzichten opgeleverd. Theaters en restaurants hebben hun deuren geopend met prachtige uitzichten op het water van het IJ. Mogelijkheden voor ‘bubbels & luxe bites’ te over.  Naast al dit hippe geweld ligt nog een authentiek industriegebiedje waar Peter Pan Kookstudio gevestigd is.  

Kookstudio

Achterin dit industrieterreintje kom je bij de kookstudio. Door de doeken met weiland-vergezichten-met-koeien, waan je je helemaal buiten de stad! Het is, bij mooi weer, zeker ook mogelijk om buiten te zitten. Binnen is de kookstudio bijzonder ruim opgezet en zijn werkelijk alle denkbare kook-faciliteiten aanwezig. Met een trap kom je boven in het ‘restaurant – gedeelte’. Hier kan iedereen aan tafel om het gemaakte op te smikkelen. 

Kroketten maken met 28 mensen tegelijk!

Omdat de kookstudio zo heerlijk ruim is opgezet, kunnen we met 28 mensen aan de slag.
Het is dus erg goed mogelijk om met een grote groep hier kroketten te maken. De studio is zeer professioneel uitgerust, alles wat er nodig is om gastronomische recepten te bereiden, is aanwezig. Op de lichte entresol verdieping is het restaurant gedeelte. Hier kan je heerlijk zitten om te dineren of borrelen. 

Bereikbaarheid

De locatie is per auto uitstekend te bereiken. Parkeren is gratis.

Openbaar Vervoer: Vanaf Amsterdam CS neem je bus 48 richting Houthavens en stap je uit bij de halte Haparandaweg/4e Gymnasium. Dan is het nog 7 minuten lopen. Vanaf Amsterdam Sloterdijk, neem je bus 222 (in de spits) en stap je uit bij de halte Haparandaweg óf bus 22 (buiten de spits) en stap je uit bij bushalte Spaarndammerstraat. 

Zin om hier met jouw vrienden, familie of collega’s een workshop kroketten maken bij te wonen? Ben je met minimaal 12 personen ?

Stuur een mail, of vul het contactformulier in of bel Wanda. 

Peter Pan Kookstudio, Nieuwe Hemweg 6-S, 1013 BG Amsterdam. De website van de kookstudio kan je hier bekijken. 

Deel, mail of print