Online: Paddenstoelen kroketten maken

Een klassieke vegetarische kroket. Heerlijk bij de borrel maar hij misstaat ook niet als voorgerechtje. Gewoon super lekker! Het is nu mogelijk om online een workshop te volgen! Klik hier om meteen te boeken.

Deze kroket kan je behalve vegetarisch ook veganistisch maken. Geef je ons jouw voorkeur door? Voor de veganistische variant moet je veelal wel even langs de natuurwinkel voor jouw inkopen. Maar daar ben je als veganist meest toch al vaste klant, toch?  

Tijdens de workshop maken we gebruik van gedroogde paddenstoelen. Maar je kunt deze kroket van alle soorten eetbare paddenstoelen maken! Dus als jij een dag tevoren graag op strooptocht gaat in de bossen kan je er een weekend-vullende-activiteit van maken! 

Wij organiseren de workshop online via het programma Zoom. Een kwartier tevoren kan je al inloggen. We moeten wel even flink aan het werk om de kroketten te maken! Maar de prijs van de workshop is per huishouden, dus je kan de workshop volgen met het hele gezin en daarmee de werklast verdelen. Meest lukt het dan om in drie uur tijd de kroketten te kunnen bakken!

  • Alleen de workshop kost € 27.-.
  • Inclusief foodbox & bezorging is het € 50.-  (+ €15.- borg) (Alleen mogelijk in Amsterdam en omgeving.)

De workshop ziet er dan ongeveer zo uit:

  • Week tevoren: Je ontvangt alle nodige aanwijzingen. Bijvoorbeeld boodschappenlijsten als je zelf alles in huis haalt.
  • Dag tevoren: Wij bezorgen de boodschappen voor de workshop  (alleen in Amsterdam) of haal zelf alles in huis.
  • Volg online de workshop kroketten maken. Die duurt maximaal 3 uur.

Benieuwd wat anderen ervan vonden? Lees hier een enthousiaste review. 
Wil je weten wanneer we deze workshop geven? Kijk dan in onze agenda.  

Wat zijn de minimale vereisten? Je moet kunnen frituren. (Lees hier meer over frituren). Als je de boodschappen niet kan of wil laten bezorgen, heb je ook een ijslepel nodig met een bewegend deel. Zie  onderstaande foto voor het model. De maat moet 50 of 60 of 70 zijn. Deze maten hebben een diameter van 40 mm, 38 mm of 35 mm. 

Geen enkele twijfel? Meteen reserveren kan hier

 

Deel, mail of print