Klanten aan het woord

Hoe is dat nou? Zo’n workshop kroketten maken?

Hieronder staan een paar reviews, waar we… nou ja, best trots op zijn! Zodra we een negatieve review hebben plaatsen we die ook graag. Maar eh… die hebben we nog niet…

Blije deelnemers bij een workshop kroketten maken
Enthousiaste juf

Na een kleine de-tour (d.w.z. omleiding) door Amsterdam, werden we vakkundig aan het werk gezet door onze enthousiaste workshopjuf, Wanda. Door een mooie mix tussen zelf ontdekken en de nodige tips, wisten we verrassende smaken en texturen in een kroketje te toveren… Het was een laagdrempelige, goed verzorgde, smaakvolle en gezellige middag, waarin het ons aan niets ontbroken heeft.

Dank aan Wanda!

geschreven door Alice

Echt culinair!

De krokettenworkshop was een geweldige, verrassende en leerzame ervaring!

De persoonlijke aandacht is heel goed en er werd goed voor ons gezorgd.

We konden bijna niet geloven wat een lekkere kroketten we gemaakt hadden – totaal niet te vergelijken met de snackbar-kroketten! Maar echt iets culinairs.

Deze workshop is fantastisch voor iedereen met interesse voor koken en/of kroketten eten.

geschreven door Tjeerd

Lustrum

Wij wilden voor de viering van ons 25-jarig huwelijk graag een krokettenworkshop, waarbij de nadruk meer op sfeer dan op culinaire gerechten zou komen te liggen. Het was prettig hoe Wanda tijdens de voorbereiding met mee ons meedacht en zich aanpaste aan onze wensen.

De hele familie – van 11 tot 80 jaar – heeft genoten van deze workshop kroketten maken. In een ontspannen sfeer met goede uitleg en recepten (naar keuze) werd de tijd even vergeten. Wanda legt goed uit en verstaat de kunst niet nadrukkelijk aanwezig te zijn, maar altijd op de juiste tijd bij een groepje uitleg te geven of te ondersteunen.

Terwijl de familie na afloop genoot van een drankje bakte Wanda de kroketten. Het resultaat was heerlijk!

Familie de Lange

Wil jij ook een review schrijven? Stuur een mail naar info@stichtingkroket.nl. We zijn in voor ALLE feedback! Alle op- en aanmerkingen zijn steeds heel waardevol gebleken!

Deel, mail of print