online workshopworkshop

Online: Kalfsvlees kroket of bitterbal

In Nederland is deze kalfsvleeskroket op elke hoek van de straat te krijgen. Mateloos populair. Nu vinden wij, van Stichting Kroket, lang niet elke snackbar-kroket de moeite waard. Als je eenmaal weet hoe lekker die zelfgemaakte kroketten zijn, ben je niet meer snel tevreden. 

Nederlanders die in het buitenland wonen missen deze Hollandse lekkernij vaak. Daarom is deze de workshop nu ook te bestellen via de Hollandse Webwinkel. Dan kan je ook meteen andere Hollandse lekkernijen bestellen zoals drop, stroopwafels, pepermunt en hagelslag en pindakaas. 

De workshop gaat om 14 uur van start via het programma Zoom. Een kwartier tevoren kan je al inloggen. We moeten wel even aan het werk om de kroket te maken. Maar meest kan rond 16.30 uur gestart worden met de borrel en het bakken van de kroketten! Om uiterlijk 17 uur is de workshop afgelopen.

  • In Nederland: de workshop kost € 27.- | Je doet zelf alle boodschappen.
  • In en om Amsterdam: voor € 50.- (+ €15.- borg) heb je alles in huis.
  • Buiten Nederland: de workshop kost € 29.50 | te koop bij de Hollandse Webwinkel.  

De workshop ziet er dan ongeveer zo uit:

  • 2 Dagen tevoren: Wij bezorgen de boodschappen voor de workshop (alleen in groot Amsterdam) of haal zelf alles in huis.
  • 1 Dag tevoren: Stoof het vlees en maak bouillon
  • óf de luie versie: koop gestoofd vlees bij de slager en zorg voor een bouillonblokje
  • Dag van de workshop: Volg online de workshop kroketten maken!

Benieuwd wat anderen ervan vonden. Lees hier een enthousiaste review. 

Wat zijn de minimale vereisten? Je moet kunnen frituren. (Lees hier meer over frituren). Als je de boodschappen niet kan of wil laten bezorgen, heb je ook een ijslepel nodig met een bewegend deel. Zie  onderstaande foto voor het model. De maat moet 50 of 60 of 70 zijn. Deze maten hebben een diameter van 40 mm, 38 mm of 35 mm. 

Geen enkele twijfel? Meteen reserveren kan hier.

 

Deel, mail of print