Workshop kopen bij de Hollandse Webwinkel

Wij vinden het super leuk dat nu iedereen ter wereld online de workshop bij ons volgen kan! Gegarandeerd leren wij jou om die lekkere kroket of bitterbal zelf te maken! Gewoon in jouw eigen keuken. Je ontvangt dan een link per mail. Je hoeft niets te installeren. Je hebt wel een laptop, tablet of smartphone nodig.

De workshop Hollandse Kalfsvleeskroket of bitterbal is nu te koop bij de Hollandse Webwinkel. Dat is wel zo handig. Nu bestellen en dan meest binnen 3 tot 5 werkdagen in huis (in heel Europa). De workshop kost € 29.50.

Wat koop ik dan? Wat zit er in dat leuke doosje?

In deze verpakking zit een unieke code waarmee jij jouw workshop kan boeken.  In onze agenda kan je zien wat er al gepland is. Staat er nog geen passende datum voor jou bij? Laat ons weten wat voor jou handig is, dan onderzoeken wij de mogelijkheden.

Maar een goede voorbereiding is het halve werk. De meeste ingrediënten moet je zelf kopen of heb je misschien al in huis. Wij hebben een goede boodschappenlijst voor je gemaakt. Hoe tijdrovend het inkopen doen voor jou is, kunnen wij niet inschatten natuurlijk. Dat zal per land en regio verschillen. Maar wij hebben wel alle zaken waarvan wij denken dat je het niet overal krijgen kunt ingesloten.

De kruiden: nootmuskaat, kerrie en lavasblad.

Maar ook heel belangrijk is de agar agar. Omdat je behoorlijk precies moet zijn, hebben wij de benodigde 2.5 gram al voor je afgewogen. Je ontvangt meteen twee verpakkingen zodat je later nog eens zo’n batch overheerlijke kroketten maken kan! Wil je meer weten over wat agar agar is? Kijk dan hier eens.

Verder gebruiken we tijdens de workshop een ijslepel met een bewegend deel, in de maat 50, 60 of 70 (diameter van 40mm/38mm/35mm). Zie onderstaande foto voor het model. Ook deze zijn te koop bij de Hollandse Webwinkel, voor € 17.50. 

Deel, mail of print