Kookstudio de laurier

Gezelligheid in de laurier

In de Amsterdamse Jordaan ligt kookstudio de laurier. Het is een kleine en ook gezellige studio. Er staat een lange houten tafel waaraan gegeten of geborreld kan worden. Bij binnenkomst is dit dé plek om even met elkaar het glas te heffen. Ook staat er een piano, voor het geval er iets gespeeld en gezongen moet worden.

Met hoeveel mensen kan je hier koken?

De ideale bezetting hangt af van de mate van intimiteit waarin de deelnemers elkaar kennen. De keuken van kookstudio de laurier is een gezellige en ietwat compacte ruimte. Voor een gemengd bedrijfsuitje adviseren wij maximaal 12 personen. Voor een familie-uitje of een vrijgezellenfeestje kunnen er wel 16 tot 18 krokettenbakkers aan de slag.

Wat kost een workshop in de Laurier?

Een workshop van Stichting Kroket duurt altijd 4 tot 5 uur. Dat betekent dat de kookstudio dan de hele dag en avond beschikbaar is voor ons. De hoeveelheid deelnemers is zeer bepalend voor de prijs per persoon. Met kleine groepen kost het meest rond de € 100.- per persoon. Bij grotere groepen kan het soms al vanaf € 90.- per persoon.

Verdere plannen?

Omdat de kookstudio midden in de Jordaan ligt zijn er veel mogelijkheden om de workshop te combineren met een andere activiteit. Eerst nog op vintage-jacht in de 9 straatjes? Amsterdam eerst bekijken vanaf de (rondvaart-)boot? Op de foto met het Johny Jordaan beeld? Na afloop van een workshop doorzwieren naar echte Amsterdamse kroegjes? Het kan allemaal!

Bereikbaarheid

In de binnenstad van Amsterdam verplaats je je het beste met het OV of per fiets.
Op het kruispunt van de Marnixstraat en de Rozengracht is werkelijk een enorm aanbod van openbaar vervoer!
Tram 5, 13, 17 en 19. Bus 47, 57, 80, 82, 83, 84, 88 en 97.
Toch met de auto komen? Er is op 10 minuten loopafstand een parkeergarage, de Q-park Marnixstraat. Het is ook mogelijk hier te reserveren. Dan weet je zeker dat er plek is.

Zin om hier met jouw vrienden, familie of collega’s een workshop kroketten maken te doen? Stuur een mail, of vul het contactformulier in of bel Wanda.

Samenvatting:

  • Personen: 8 tot 18
  • Prijs: vanaf € 90.- per persoon
  • Mogelijkheden: workshop met borrel / workshop met diner
  • Omgeving: veel aanbod op loopafstand
  • Bereikbaarheid:
    • bereikbaarheid OV = top
    • auto = minder handig/pittig tarief betaald parkeren

kookstudio de laurier, Laurierstraat 250, 1016 PT Amsterdam.
De website van de kookstudio kan je hier bekijken.

Deel, mail of print