MENU proeverij op donderdag 25 januari

Natuurlijk werken we met verse ingrediënten. Dus afhankelijk van de verkrijgbaarheid én de prijs van de producten, alsmede van de grillen van de kok, kan het menu nog kleine veranderingen ondergaan. Maar ongeveer zal het als volgt worden:

  • Bitterbal Brandade | Kroket van gerookte aardappel en zeekraal/ met waterkersbavarois, gerookte amandelen en een toastje van bladerdeeg.
  • Bitterbal van saté en groente / met mini gado gado salade en kroepoek.
  • Kroket van Pom met kip | Kroket van rode kool, sinaasappel en kastanje / met exotische currysoep.
  • Kroket van Eend en Sinaasappel | Kroket van Gorgonzola en Knolselderij / met bietenstamppot, rucola en uiencompote.
  • Kroket van banaan, karamel en suikerpinda / met chocolade meringueschuim en mokkaroom. 

Om te reserveren klik hier.

 

Deel, mail of print